Forholdsregler ved Coronavirus

30.11.2021

Arresødal Hospice følger nøje udviklingen i Coronasmitten.
Vi tager de forholdsregler, som myndighederne anviser, som er med til at skærme sårbare patienter.

Det er vigtigt at have sine nærmeste omkring sig og det er muligt at have besøg af dem. Vi henstiller til, at der kun er få besøgende ad gangen.

Ved indgangen til hospice er der opslag om ekstra påpasselighed, brug af håndsprit, hold afstand mm.
Alle besøgende skal ved ankomst spritte hænderne grundigt. Også når de forlader hospice.

MUNDBIND
Besøgende over 12 år skal bære mundbind, når de opholder sig på gangene og fællesrummet.

Hospice stiller mundbind til rådighed

Personalet
Ansatte og frivillige bruger mundbind eller visir, når de befinder sig i lokaler, hvortil offentligheden har adgang.

CORONAPAS
Besøgende
Besøgende skal kunne fremvise et gyldigt coronapas. Der er ikke krav om, at personalet skal kontrollere besøgendes coronapas. Personalet har mulighed for at bede besøgende, der fx udviser symptomer, om at fremvise coronapas.

Personalet
Der er ikke krav om, at medarbejdere, ansatte som frivillige, skal have gyldigt coronapas. Der skal dog kunne fremvises PCR test, der højst er 72 timer gammel eller en negativ kviktest, der højst er 48 timer gammel.

Alle medarbejdere orienteres løbende og kan være behjælpelige med spørgsmål. Selv med disse begrænsninger håber vi, at tiden på Arresødal Hospice må blive god.

Lisbet Due Madsen
Hospiceleder