Anerkendelse af de frivillige

24.01.2017

 

Frivilligkoordinator, Lone Clemen fik op til jul hjælp til en ekstra anerkendelse af de frivillige og deres utrættelige indsats her på hospice.

Via sit netværk  undersøgte hun, om der var nogle, som kunne have lyst til at hjælpe hende at skabe lidt særlig   forkælelse for de 40 frivillige, der i det daglige er tilknyttet hospice . Og det lykkedes og blev til    2x40 meget meget flotte julegaver.

”Det var med stor spænding og glæde, jeg kunne lægge   40 gaver og dertil hørende julekort under juletræet, da vi havde   inviteret alle de frivillige til kaffe og kage.”, fortæller Lone 

Det blev en helt speciel eftermiddag for de   frivillige, hvor gaverne blev delt ud med en stor tak for indsatsen. Eftermiddagen bød også på   fælles julesange og et par små taler, hvor der blev ønsket glædelig jul og   godt nytår. 

”Det er jo på ingen måde for gavernes skyld, at man   bliver frivillig, men det er en dejlig fornemmelse at nogle vil være med til   på den måde at anerkende den indsats, de frivillige yder her året igennem”, siger Lone, der har sendt en stor tak for hjælpen videre til   Menu A/S der stod bag donationen.

 

 

 

 

 
Se alle nyheder

Arresødal Hospice  ·  Arresødalvej 100  ·  3300 Frederiksværk  ·  Tlf. (+45) 47 78 70 00  ·  Fax (+45) 47 78 70 19  ·info@arresoedal-hospice.dk 

Hosting: www.rosenloeve.dk  ·  Fotograf Anne Sandner