Bog reception: Hospice, Æstetik, Eksistens , Omsorg

10.02.2017

Arresødal Hospice var d. 9.2.17 vært ved en udgivelse af bogen: Hospice, Æstetik, Eksistens , Omsorg, som forlaget  Munksgaard lige har udgivet.
Bogen præsenterer mange af de undersøgelser, som de seneste år er gennemført på de danske hospicer og giver indblik i den nyeste viden på området. Bogen er skrevet af 20 forskellige forfattere, alle med en særlig indsigt i hospiceområdet. Bogen henvender sig til alle med interesse for hospice og er særlig relevant på sundhedsuddannelserne.
Der var ca. 40 deltagere til arrangementet med foredrag af tre, der havde bidraget til bogen og derefter diskussion med oplægsholderne.

Her fra Arresødal Hospice har hospiceleder Lisbet Due Madsen bidraget med et afsnit til bogen om engelske Dame Cicely Saunders, grundlæggeren af den moderne hospicefilosofi. Hendes arbejde har været en væsentlig inspirationskilde for alle hospicer i Danmark, også for  Arresødal Hospice.

 
Se alle nyheder

Arresødal Hospice  ·  Arresødalvej 100  ·  3300 Frederiksværk  ·  Tlf. (+45) 47 78 70 00  ·  Fax (+45) 47 78 70 19  ·info@arresoedal-hospice.dk 

Hosting: www.rosenloeve.dk  ·  Fotograf Anne Sandner