Sygeplejerske til Det Udgående Hospice team

02.07.2021

Sygeplejerske til Det Udgående Hospice team

En stilling på 32 timer/ugtl. er ledig pr. 1.10.2021.

Arresødal Hospice varetager den palliative indsats overfor 12 indlagte patienter og deres familier og har kontakt med 25 – 30 uhelbredeligt syge i eget hjem.

Den ledige stilling er i Det Udgående Hospiceteam. Opgaven er at yde en specialiseret palliativ indsats på et højt niveau til patient og pårørende i eget hjem, sammen med tværfaglige samarbejdspartnere i primær og sekundær sundhedstjeneste.

Du får mulighed for at arbejde helhedsorienteret med patient og pårørende. Du bliver en del af Det Udgående Hospiceteam team bestående af læger, sygeplejersker, psykomotorisk terapeut, fysioterapeut, socialrådgiver, præst, administrative medarbejdere og frivillig koordinator.

Vi ser gerne, at du er med til at udvikle Det Udgående Hospiceteam med de kompetencer, du kommer med. Vi møder dig med opmærksomhed og anerkendelse og giver dig gode muligheder for at udvikle palliativ pleje på et højt fagligt niveau

Der er fast supervision, Fagligt Forum hver 14. dag, intern undervisning og mulighed for at deltage i udviklingsarbejde, ligesom deltagelse i uddannelse prioriteres højt.

Dine funktioner er:

  • Visitation af patienter til Det Udgående Hospiceteam og Hospice i samarbejde med læger og ledelse
  • Koordinering af den palliative indsats i hjemmet i tæt samarbejde med patient, pårørende, det tværfaglige personale i Det Udgående Hospiceteam samt samarbejdspartnere i primær og sekundær sundhedstjeneste
  • Hjemmebesøg og telefonkontakt
  • Formidlings- og undervisningsopgaver
  • Weekendvagt i Hospice hver fjerde weekend

Vi søger en sygeplejerske, der 

  • har flere års klinisk og teoretisk erfaring indenfor palliation,
  • arbejder selvstændigt, samtidig med at du indgår i et tværfagligt team med respekt for de forskellige faggruppers viden og erfaring.
  • er sygeplejefagligt velfunderet, engageret, reflekteret og imødekommende
  • har gode kommunikative evner
  • god til at skabe overblik

Sygeplejersker med godkendelse som fagområdespecialist indenfor det specialiserede palliative felt, eller som opfylder betingelserne for dette, opfordres til at søge.

Besøg i hjemmet foregår i egen bil, med kørselsfradrag efter statens takst.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med DSR.  Derudover er der et lokalt aftalt funktionstillæg. Ligeledes er der gode muligheder for efteruddannelse inden for palliation. Der er fælles frokost- og kaffeordning, som betales over lønnen.

For yderligere information om Arresødal Hospice – se: www.arresoedal-hospice.dk

Du er meget velkommen til at kontakte hospiceleder Lisbet Due Madsen på tlf. 22 32 63 56, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgning og CV sendes til Hospiceleder Lisbet Due Madsen: info@arresoedal-hospice.dk

Ansøgningsfrist: Onsdag d. 18.8.21 kl 12
Samtaler afholdes Tirsdag d.24.8.21

 
Se alle nyheder

Arresødal Hospice  ·  Arresødalvej 100  ·  3300 Frederiksværk  ·  Tlf. (+45) 47 78 70 00  ·  Fax (+45) 47 78 70 19  ·info@arresoedal-hospice.dk 

Hosting: www.rosenloeve.dk  ·  Fotograf Anne Sandner