Velkommen til Mig til Dig Stafet - 7.oktober 2018 fra kl. 11-14

28.08.2018

PROGRAM

11.00 Stafetområdet i ”Arresødal Parken” åbner med salg af kaffe – kage – pølser – forfriskninger – tombola og meget andet.

11:00 Velkomst og præsentation af vores nye ambassadør, den folkekære radiovært Alex Nyborg Madsen

11.18 Opvarmning ved ” Studio Jazz & Motion” ved Mette Hamm.

11.30 Borgmester Steffen Jensen, Halsnæs Kommune og næstformand i bestyrelsen for Arresødal Hospice, igangsætter Stafetten og Helsingør Pigegarde.

12.00 De første deltagere kommer i mål.

12.00 – 13.00 Det Rytmiske kor ”Happy Hour” under ledelse af Peter Spies.

13.00 – 14.00 Spændende musikalsk underholdning

I tombola vil der være mange fantastiske gaver som er doneret af forretninger og virksomheder i hele Nordsjælland.

Der vil være mulighed for at snakke med en frivillig og høre om at være frivillig samt høre om Støtteforeningen og evt. blive medlem.

14.00 Slut

Med forbehold for ændringer og tilføjelser

Undgå kø!

Køb billetter på billetto.dk

Eller ved indgangen på dagen.

PRIS VOKSNE KR. 100,00 - BØRN UNDER 14 ÅR GRATIS ADGANG

Der vil i år være 2 ruter som deltagerne enten kan gå eller løbe alt efter temperament. Ruterne vil være afmærket med skilte og pile.

DEN SEJE RUTE (5 km):

Vi starter ved Arresødal Hospice. Arresødalvej, Skovriderstien, Arresødalvej, Helsingevej, Friggsvej, Helsingevej, Sti ned gennem skoven til Vinderød Skov, over Vinderød Skov, Vinderød Enghavevej, Ellevej, tunnel under Hundestedvej til Åsebro Ned over åbent areal til Rådhuset, rundt om Rådhuset til Museumsområdet til Peter Falsters Vej, Hermandsgade, Jernbanegade Egil Harders Gade, til Brede Åstien tilbage til mål på Arresødalvej.

DEN LETTE RUTE (2 KM):

Starter også ved Arresødal Hospice. Start Arresødalvej, TH Brede Åsti, Kirkegade, TH Nørregade, Vende før NordCentret, TV Tilbage ad Allegade langs kanalen, over torvet, TV ved den gamle politistation, TV til kirken, TH tilbage ad Brede Åsti, til Mål på Arresødalvej.

Har du lyst til at gøre en forskel – så kom og gå sammen med os!

Se mere på www.stoetteforeningenarresoedal.dk