For pårørende

Familie og venner
Vi ved, at familie og venner er meget vigtige personer i patientens dagligdag, og alle er derfor velkomne døgnet rundt. I aften-/nattetimerne er yderdøren aflåst, men der er en dørklokke, som kan benyttes.

Der er mulighed for overnatning på patientstuen på en sovesofa. En ekstra seng kan i særlige situationer også stilles ind på stuen. Pårørende, der sover på stuen, betaler for overnatning. Skemaet ”forplejning” og betalingskuvert, der findes i mappen på stuen, benyttes til dette.

Personalet på hospice ønsker et tæt samarbejde med patient og pårørende. Alle er derfor velkomne til personlig samtale med personalet eller kontakt pr. telefon. Andre mere planlagte samtaler aftales med sygeplejerske, læge eller andet relevant personale.

Børn
Børn er børn, med den alder de hver især har. 
Vi opfordrer til, at der altid er en voksen tilstede for barnet, som det er trygt ved.

Personalet har stor opmærksomhed på familier med børn og vil meget gerne tale om, hvordan vi sammen støtter barnet bedst. 
Der er også legetøj, spil og bøger, DVD og iPad til rådighed på hospice. En lille tur ud til havebassinet med fodring af karper er også en oplevelse, som mange holder af.  

Forplejning for pårørende og gæster
Pårørende og gæster har mulighed for at købe mad og drikke m.v. på hospice. Vi henstiller til, at der deltager max 2 personer pr. måltid. Kaffe og the kan købes døgnet rundt. For deltagelse i måltider ønskes forudbestilling dagen før til personalet. Skemaet ”forplejning” og betalingskuvert, der findes i mappen på stuen, benyttes til dette. Det er muligt at betale kontant, overføre penge via banken eller via MobilePay.

Hvis eget service medbringes, henstiller vi til, at det vaskes op inde på stuen. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Arresødal Hospice.

Arresødal Hospice  ·  Arresødalvej 100  ·  3300 Frederiksværk  ·  Tlf. (+45) 47 78 70 00  ·  Fax (+45) 47 78 70 19  ·info@arresoedal-hospice.dk 

Hosting: www.rosenloeve.dk  ·  Fotograf Anne Sandner