Praktiske oplysninger

Vask af eget tøj
Der er mulighed for vask af eget tøj. Vi opfordrer dog pårørende til, om muligt at vaske patientens tøj derhjemme. 

Rygning
Arresødal Hospice er røgfrit. Det er muligt at ryge udenfor. Der står askebægre på terrasserne og ved indgangen. Hvis patienten ikke er i stand til at ryge alene, kan personalet være behjælpelige med at følge eller køre patienten ud på terrassen.

Køkken og måltider
Køkkenet vil meget gerne imødekomme individuelle madønsker og behov, hvor dette er muligt. Tal derfor med personalet om specielle ønsker. Maden kan serveres på forskellige tidspunkter afhængigt af behov.

Daglige måltider i dagligstuen        
Morgenmad   kl. 08.30 – 09.30
Frokost         kl. 12.00 – 13.00
Aftensmad    kl. 18.00 – 19.00

Fjernsyn, internetadgang og telefoni
Der er TV og DVD på alle stuer samt fri adgang til trådløst gæstenetværk på alle stuer og i de fælles opholdsrum. Personalet er behjælpelige med koder til gæstenetværket.

Hvis patienten ønsker at følge med i et særligt arrangement, der foregår i dagligstuen - fx musik, optræden, andagter m.m. - men ikke har kræfter til at deltage, er det muligt at følge arrangementet via TV'et på stuen, på kanal 98.

Dyr på hospice
Efter aftale er der mulighed for at tage et kæledyr med på hospice. Personalet har desværre ikke kapacitet til at tage sig af kæledyret, så det er nødvendigt at de pårørende sørger for pasningen.

Medicin og hjælpemidler
Medbragt medicin afleveres til personalet.
Hjælpemidler skal mærkes med patientens navn og cpr. nr. Personalet vil være behjælpelig med dette.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Arresødal Hospice.

Arresødal Hospice  ·  Arresødalvej 100  ·  3300 Frederiksværk  ·  Tlf. (+45) 47 78 70 00  ·  Fax (+45) 47 78 70 19  ·info@arresoedal-hospice.dk 

Hosting: www.rosenloeve.dk  ·  Fotograf Anne Sandner